Infermeres de Clínica Girona reben el Premi al millor treball publicat a la revista Pols a Pols 2011

Treball premiat: 
Incidència d’infeccions urinàries a causa de sondatges vesicals

Autores:
Mariona Pujolàs Xarles, Mariona Bosacoma Cufí, Carme Pizarro Gato, Yuricel Ramos Fernández, Nuri Muñoz Llanes, Lourdes Gou Alabau

Imatge

El treball “Incidència d’infeccions urinàries a causa de sondatges vesicals”, obra de Mariona Pujolàs, Mariona Bosacoma, Carme Pizarro, Yuricel Ramos, Nuri Muñoz i Lourdes Gou, infermeres de Clínica Girona, ha estat guardonat amb el Premi al millor treball publicat a la revista Pols a Pols 2011. 

L’acte de lliurament del premi ha tingut lloc el 15 de novembre de 2012, durant la celebració de la Jornada “In’12: Acreditació infermera: treballant per l’excel•lència professional”, organitzada pel Col•legi Oficial d’Infermers/eres de Girona, que s’ha celebrat a l’Hotel Carlemany amb l’assistència d’un centenar de professionals de la infermeria. Ha lliurat el guardó la Degana del Col•legi d’Infermeria de Catalunya, Montserrat Teixidor. 

El treball ara premiat va ser publicat al número 56 de la revista col•legial Pols a Pols, corresponent al mes de juny de 2011. L’article recull l’estudi durant tot un any de les infeccions del tracte urinari de 129 pacients amb sondatge vesical.

L’objectiu de la jornada “in’12” era el de conèixer l’opinió del cos d’infermeria del COI-Girona sobre el sistema més adient per l’acreditació de la competència professional, amb els objectius de garantir la seguretat dels pacients des d’una pràctica professional ètica, autònoma i competent amb criteris de qualitat i seguretat, d’acord amb el codi ètic i les normes de la pràctica professional al llarg de tota la vida professional, garantir el compromís professional d’una formació al llarg de la vida i augmentar la confiança del públic en els professionals d’infermeria.

Per aconseguir aquests objectius a la jornada s’han proposat dues vies d’avaluació de la competència professional: Mitjançant l’acreditació o re-acreditació, és a dir amb un sistema d’autoavaluació tenint en compte l’experiència professional i la formació continuada; o mitjançant l’excel•lència professional, amb un sistema d’excel•lència professional amb diferents nivells de certificació en funció de les competències i la puntuació i anàlisi i desenvolupament del model a mig i llarg termini.

Anuncis

Quant a Grup Clínica Girona

Clínica Girona és una empresa sanitària privada fundada l’any 1934 integrada a la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública (XHUP) amb una vocació de complementarietat amb el sistema sanitari públic, tant en l’assistència integral com en els serveis de suport diagnòstic i terapèutic. A Clínica Girona dirigim els nostres esforços a prestar assistència sanitària especialitzada en règim ambulatori i d’internament, amb la finalitat de donar un servei sanitari de qualitat a la població de les comarques gironines responent a criteris d’eficàcia, privacitat, tracte humà i accessibilitat.
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.